Í
Í
Bachelor Night
|
En svensexa och en möhippa har av en beklaglig slump lyckats boka in sina event samma dag i denna syndernas näste - Las Vegas. De båda sällskapen står nu inför en oförglömlig kväll av sällan skådad dekadens.
LÄS MERÎ
49 kr
The Hafler Trio - Giving a baby a chainsaw
|
Den brittiske konstnären Andrew M McKenzie föddes 1963 i Storbritannien. På 70-talet samlade han sitt intresse för konst och musik i ett projekt som kallades 'The Hafler Trio', och som blev en plattform för McKenzies banbrytande experiment.
LÄS MERÎ
29 kr
Den blodiga långfredagen
|
Londons gangsterkung, Harold Shand, och hans älskarinna hamnar i en blodig uppgörelse under en storaffär med en amerikansk maffialedare.
LÄS MERÎ
39 kr
What We Do in the Shadows
|
I ett litet hus i Nya Zeeland bor de fyra vampyrerna Viago (379 år), Deacon (183 år), Vladislav (862 år) och Peter (8 000 år). Vi följer med i deras vardagsbestyr. Vems tur är det att diska? Vem ska städa upp efter senaste blodsoffret?
LÄS MERÎ
49 kr
Trubbel i Paradiset
|
Jason och Cynthia vill inte åka själva på parterapi-semester och får med sig sina vänner på resan - vem säger nej till en paradisö? Att terapin visar sig vara obligatorisk för dem alla visar sig bara vara det första av deras problem.
LÄS MERÎ
39 kr
American Gun
|
En rad människors livsöden vävs samman med vapen som den gemensamma nämnaren. En vapenhandlare, en stjärnelev, en ensamstående moder och en skolrektor: alla påverkas de till någon grad av de amerikanska vapenlagarna.
LÄS MERÎ
29 kr
Julie & Julia
|
En kvinna som genomgår en smärre 30-årskris beslutar sig för ett påbörja ett gigantiskt matlagningsprojekt och laga 524 maträtter, allt enligt recepten i kokboken. Hon bloggar om sina missöden och kulinariska höjder.
LÄS MERÎ
39 kr
World Trade Center
|
September 2001 utsätts tvillingtornen World Trade Center för ett terrorattentat. Polisen John tar med sig en styrka för att hjälpa till vid evakueringen. Bland de frivilliga finns polisen William.
LÄS MERÎ
39 kr
|
Här kommer djungelgänget! Om du har problem, dra i snöret så kommer vi! Pingvinen Mårris tror att han är en tiger som lever i djungeln. Tillsammans med de andra djuren är de hjältarna som kommer till undsättning när någon är i fara.
LÄS MERÎ
29 kr
Djungelgänget - Ett omöjligt uppdrag - sv.tal
Dum & dummare 2
|
Tjugo år efter den galna roadtrippen till Aspen har Harry upptäckt att han har en fullvuxen dotter som hans dåvarande flickvän adopterade bort. Han beger han sig ut tillsammans med trogne vännen Lloyd för att hitta sitt förlorade barn.
LÄS MERÎ
39 kr
Bandslam
|
När highschoolnörden Will Burton börjar på en ny skola anar han inte vad som väntar. Snart är han involverad i ett säreget rockband som har en stor dröm: att ställa upp i den stora rocktävlingen Bandslam.
LÄS MERÎ
39 kr
Frankie & Alice
|
En dansare med personlighetsklyvning kämpar för att hitta sitt sanna jag samtidigt som hon slåss mot två personligheter: 7-åriga Genius och Alice, en vit rasistisk kvinna från Södern. För att få stopp på rösterna arbetar Frankie med en psykoterapeut.
LÄS MERÎ
39 kr
Det okända
|
Fem biologer får i uppdrag att undersöka hur en stor skogsbrand har påverkat växt- och djurriket. Under sitt arbete hittar de något oidentifierbart. De tar med sig det de hittar tillbaka till lägret och något mycket obehagligt inträffar.
LÄS MERÎ
29 kr
Instructions Not Included
|
Valentin lever det ljuva livet med olika kvinnor och är inte rädd för något. Han har inte några förpliktelser och behöver bara tänka på sig själv. Men en dag lämnar ett av hans ex deras gemensamma kärleksbarn hos honom och försvinner sedan spårlöst.
LÄS MERÎ
39 kr
Riot
|
Londons gator kokar. Ex- huliganen Damien har bytt sida och arbetar som polis i London, där han förälskat sig i kollegan Louise. Han ställs inför ett svårt val: kärleken och rättvisan - eller lojaliteten med sin bakgrund och sina forna bröder.
LÄS MERÎ
29 kr
We Gotta Get Out of This Place
|
När några veckor återstår innan Billy Joe ska resa iväg till college, rånar han bomullsbonden och tillika hans chef, Giff, för att kunna betala för en sista röjarhelg med vännerna i Texas.
LÄS MERÎ
49 kr
Tom at the Farm
|
Tom reser till landsbygden för att gå på sin pojkväns begravning. På plats märker han snabbt att inget är som han trott. Pojkvännens familj har många hemligheter med djupt inarbetade roller och ett psykologiskt gastkramande spel sätts igång.
LÄS MERÎ
49 kr
Manhattan
|
Isaac Davis har ett jobb han hatar, en 17 årig flickvän, Tracy, som han inte älskar och en lesbisk ex-fru som han helst av allt vill strypa. Men när han träffar sin bäste väns sexiga, intellektuella älskarinna, Mary, blir han helt betagen.
LÄS MERÎ
39 kr
1408
|
Författaren Mike Enslin som specialiserat sig på motbevisa övernaturliga fenomen spenderar en natt i ett hotellrum som det sägs att ingen någonsin har checkat ut från.
LÄS MERÎ
29 kr
Tucker & Dale vs Evil
|
Två sjabbiga killkompisar är på semester i skogen, och allt får en blodig vändning när studenter förväxlar dem för att vara ett par mordlystna lantisar.
LÄS MERÎ
29 kr
Starry Eyes
|
Sarah är ett ungt stjärnskott i Hollywood. En dag får hon ett erbjudande som hon inte kan tacka nej till: en roll i en skräckfilm med löftet om att hon kommer att bli känd över en natt. Enda haken är att hon först måste hon ingå ett dödligt avtal.
LÄS MERÎ
39 kr
|
Hej! Det är jag som är Maya! Jag bor på ängen istället för i en kupa. Att sova i en blomma under stjärnorna är det bästa som finns! Jag har väldigt roligt med vännerna snigeln Skalbert, masken Max och Villy såklart!
LÄS MERÎ
29 kr
Biet Maya - Akta, en björn! - sv.tal
|
I tomteskogen bor inte bara tomtar. Där bor också trollen, som i alla tider varit tomtarnas fiender. När tomtarna förbereder Tor och Lisas bröllop bestämmer sig trollen för att skogen är för liten för både tomtar och troll.
LÄS MERÎ
29 kr
Trolltyg i tomteskogen
Krigaren
|
Den unga nynazisten Marisa känner ett intensivt hat mot invandrare och judar, vilka beskylls för allt som gått fel i hennes liv. Men när hon träffar en ung flykting sätts en kedja av händelser igång som omkullkastar allt hon trott om sig själv.
LÄS MERÎ
29 kr
Tiden före oss
|
Alice lever ett inrutat och monotont liv som eskort och undviker all form av social kontakt. När hennes ex-man oväntat dör, blir hon tvungen att ta hand om sin son och blir även tvungen att möta och ta tag i sin egna känslomässiga tomhet.
LÄS MERÎ
49 kr
Purple Rain
|
The Kid är den begåvade sångaren i bandet The Revolution. Men framgången låter vänta på sig, bandet börjar tröttna på hans diktatoriska ledarskap och hemma blir han illa behandlad av sina föräldrar.
LÄS MERÎ
39 kr
Patti Smith: Dream of Life
|
Hon kallas punkens gudmor. Revolutionär. Kontroversiell konstnär. Musikaliskt geni. Patti Smith är en av vår tids största artister. Regissören Steven Sebring har följt artisten, kvinnan, mamman, rebellen och den sörjande änkan Patti i elva år.
LÄS MERÎ
29 kr
Mohawk
|
Efter att en av stammens medlemmar bränt upp ett soldatläger måste en ung kvinnlig Mohawk fly undan ett gäng avfällingar besatta av hämnd. Djupt inne i skogen måste hon och hennes vänner nu möta Colonel Holt och hans mannar i en kamp på liv och död.
LÄS MERÎ
49 kr
Howl
|
Allen Ginsbergs poetiska milstolpe Howl utgör grunden till denna film, där vi följer James Francos Ginsberg, samt åklagaren som försöker få verket bannlyst på grund av dess oanständighet.
LÄS MERÎ
29 kr
The Tall Man
|
I flera år har barn mystiskt försvunnit i den lilla gruvstaden Cold Rock. Rykten talar om att de rövats bort av en spöklik figur. Julia vägrar att tro på historierna - tills hon själv ser hur en lång figur bär iväg med hennes son.
LÄS MERÎ
39 kr
Karate Kid - sanningens ögonblick
|
Daniel har precis flyttat till Kalifornien tillsammans med sin mamma och står nu inför den till synes omöjliga uppgiften att skaffa nya vänner. Daniel upptäcker att vaktmästaren Miyagi är mästare i kampsport, och ber om att få ta kampsportslektioner.
LÄS MERÎ
39 kr
|
Komikern Soran Ismail bjuder på skarpa samhällsanalyser som är både underhållande och upprörande. Han ifrågasätter och sprider nytt ljus över vardagliga situationer och självklarheter. Är det verkligen en självklarhet med allmän rösträtt?
LÄS MERÎ
29 kr
Soran Ismails underbara resa genom Sverige & Resan fortsätter
12 O'Clock Boys
|
En grupp ungdomar utför livsfarliga stunts på motorcrosscyklar och fyrhjulingar längs Westside Baltimores gator i hög hastighet. Vi får följa den unga pojken Pug som bor i området och som förbereder sig för att en dag få åka jämte sina idoler.
LÄS MERÎ
29 kr
Pettson och Findus - Tomtemaskinen - sv.tal
|
Man ska inte lova för mycket, tänkte gubben Pettson när han lovat katten Findus att tomten skulle komma på julafton. Men det finns ju ingen tomte, tänkte han. Då bestämde han sig för att i hemlighet bygga en tomte som både kunde röra sig och tala.
LÄS MERÎ
29 kr
I Spy
|
En hemlig agent och en boxningschampion tvingas jobba ihop på en resa till Budapest, där de ska finna Arnold Gundars, en illegal vapenhandlare, och ett stulet stealth-bombplan.
LÄS MERÎ
39 kr
Maximum Conviction
|
När den före detta specialagenten Tom Steele och hans partner Manning får i uppdrag att avveckla ett gammalt fängelse tvingas de ta hand om ett par nyanlända kvinnliga fångar som jagas av ett förband med legosoldater.
LÄS MERÎ
29 kr
The Other Man
|
Peter och hans fru Lisa, är båda framgångsrika i sina yrken. De har varit lyckligt gifta i 25 år och har en vuxen dotter. En dag råkar Peter av en slump få reda på att Lisa är otrogen med en man i Milano, så Peter beger sig dit.
LÄS MERÎ
29 kr
Pocahontas
|
Indianprinsessan Pocahontas mäklar fred mellan indianer och vita i Virginia. Hennes vänner är tvättbjörnen Meeko och kolibrin Flit. Den engelska sjöfararen John Smith kommer till deras skogar och när han träffar Pocahontas blir han kär.
LÄS MERÎ
39 kr
While We're Young
|
Josh och Cornelia är ett 40-årskrisande par i New York. När de lär känna det unga hipsterparet Jamie och Darby låter de sig fyllas av parets hämningslösa spontanitet och äventyrslust. Plötsligt har de hittat en väg tillbaka till ungdomen...
LÄS MERÎ
39 kr
Blackjack
|
Om livet i dansbandssvängen. Inger återvänder till sin hemort och där väntar kärleken, besvikelserna och danskrogen. På helgen träffas alla på det dansställe som gäller för kvällen. Allt är som gjort för intriger vänner emellan.
LÄS MERÎ
29 kr
Julens 12 hundar
|
Borgmästaren vill stänga stadens härbärge för hemlösa hundar, men Emma arrangerar en välgörenhetsgala för att rädda hundarna.
LÄS MERÎ
29 kr
Chinatown
|
Året är 1937 och privatdetektiven Jake Gittes får i uppdrag av en svartsjuk kvinna att skugga hennes otrogne make. När mannen hittas död söker en annan kvinna upp Gittes och hävdar att det är hon och ingen annan som är änkan.
LÄS MERÎ
39 kr
By the Will of Genghis Khan
|
På 1100-talet föds den lille pojken Temujin i Mongoliet. Hans öde är att uträtta storslagna saker för det mongoliska riket, men vägen till att bli kejsare blir lång och svår.
LÄS MERÎ
29 kr
Code Name: Geronimo
|
År 2011 dödades Usama bin Laden i Pakistan av ett amerikanskt Navy SEAL team, ett uppdrag känt som Operation Geronimo. Få en inblick i hur medlemmarna i SEAL Team Six tränades inför den nattliga räd mot Bin Ladens gömställe som ledde till hans död.
LÄS MERÎ
29 kr
Step Up Revolution
|
Emily kommer till Miami med förhoppningarna om att bli en professionell dansare. Hon blir förälskad i Sean som är ledaren i en dansgrupp vars bostadsområde hotas av Emilys pappas byggplaner.
LÄS MERÎ
39 kr
The Secret Life of Walter Mitty
|
Dagdrömmaren Walter Mitty försvinner ofta in i en fantasivärld full av hjältedåd, romantik och action. När det visar sig att Walters jobb är i fara ger han sig iväg på ett äventyr som överträffar hans vildaste fantasier.
LÄS MERÎ
39 kr
Obit.
|
Dagligen dör människor, och de lämnar alla ett eftermäle. I Obit får vi följa de hängivna skribenter som ser till att göra omkomna människors berättelser rättvisa genom tidningarnas minnesrunor - ett jobb drivet av respekt, hänsyn och dedikation.
LÄS MERÎ
49 kr
Karen Kingsbury's A Time to Dance
|
John och Abby står i begrepp att separera men bestämmer sig för att skjuta på det då de delgivs nyheten att deras dotter ska gifta sig. De håller ihop för sin dotters skull vilket dock får dem att dras tillbaka till varandra igen.
LÄS MERÎ
49 kr
Kvinnor på gränsen till nervsammanbrott
|
När Pepa en dag läser av sin telefonsvarare hör hon Iváns klichéartade röst förklara att deras förhållande är över. Han berättar att han skall resa bort och ber henne packa en resväska med hans tillhörigheter. Hon älskar honom och hatar honom.
LÄS MERÎ
29 kr
Förtrollad av Paris
|
Laura är 24 år och har väntat på den stora kärleken i hela sitt liv. När hon träffar Sandro tror hon sig äntligen ha hittat sin drömprins. Men när en annan charmerande ung man dyker upp börjar Laura fundera på om man kan ha mer än en själsfrände.
LÄS MERÎ
39 kr

Din webbläsare stödjer inte videouppspelning

På datorn: Testa att byta till senaste versionen av Chrome eller Firefox så kan du enkelt se live Tv, filmer och serier.

På mobilen: Ladda ner appen så kan du enkelt se live Tv, filmer och serier.