Í
Í

Amerikanska kändisrevisorn Bruce har sagt upp sig från sitt välbetalda jobb i New York för att starta ett nytt liv i Stockholm tillsammans med sin svenska flickvän Emma.
LÄS MERÎ
KOSTNADSFRI
Welcome to Sweden
The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia

Andy och Lisa flyttar in i sitt drömhus tillsammans med dottern Heidi, djupt inne i den amerikanska södern. När Heidi börjar se mystiska främlingar som ingen annan kan se börjar Andy och Lisa inse att något inte står rätt till i huset.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Kiki

Genom en intim och visuellt utmanande kameralins får vi här en komplex inblick i kiki-scenen - en subkultur och rörelse bildad av HBTQ-ungdomar i New York.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
The Man With the Iron Fists

I sin jakt på en enorm guldskatt tänker ett våldsamt gäng med krigare, lönnmördare och en hårdför brittisk soldat slå till mot en by. Den enda som kan försvara byns invånare är vapensmeden. En martial arts-film som utspelas i 1800-talets Kina.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Den Stora Flykten

Under andra världskriget försöker allierade soldater fly ur ett tyskt fångläger genom att gräva en tunnel, en ficka jord åt gången.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Miss Zombie

En familj får hemlevererat en bur med en zombie, en instruktionsbok och en pistol att använda i nödfall. Zombier är bara farliga om de får smak på människoblod, så hon får en vegetarisk diet och uppgifter att utföra i hemmet.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Ett ufo i New York

Ett gäng utomjordingar i form av små människor anländer till jorden för att hitta ett sätt att rädda sin värld från undergång. För att smälta in reser de i den perfekta förklädnaden som är ett rymdskepp i form av en vanlig man.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr

Biovarelser ger Scooby-Doo ett anfall av monstermani! I 'Never Ape an Ape Man' hyr Daphnes farbror, som är filmproducent, in vännerna som statister. Sedan blir Scooby och gänget indragna i en tv-produktion i 'That's Monstertainment'.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Scooby Doo och filmmonstren - sv.tal
Heat

Striden mellan två män på varsin sida om lagen. Neil McCauley är en tjuv - en av de bästa. Han och hans team imponerar till och med på detektiven Vincent Hanna. Det blir hans mål i livet att sätta dit McCauley.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Stratton

Special Boat Service-soldaten Stratton får ett nytt uppdrag. Den tidigare sovjetiska agenten Barovski har återuppstått och vill hämnas på sina forna uppdragsgivare med hjälp av stulna kemvapen. Nu måste Stratton göra allt för att stoppa honom.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
The Little Rascals Save the Day

The Little Rascals, Busungarna, provar allt för att tjäna ihop pengar så att de kan rädda mormors bageri. Det är bara så svårt att göra saker på rätt sätt. Nu står sista hoppet till den lokala talangshowen och prispengarna där.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Zero Dark Thirty

Efter attentatet mot World Trade Center 2001 skickas CIA-agenten Maya till Pakistan. I tio år arbetar hon som besatt med att försöka spåra Usama bin Ladin. Till slut sänder USA ett team för att mörda al Qaida-ledaren. Men bara Maya vet var han är.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
The Majestic

Invånarna i en 1950-tals kuststad i Kalifornien misstar en manusförfattare med minnesförlust för en soldat som aldrig kom tillbaka från andra världskriget.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
One in the Chamber

Två lönnmördare kallas samtidigt till Prag av rivaliserande gäng för att eliminera deras respektive motståndare. Snart jobbar de för flera olika sidor i konflikten, och spelar ut de kriminella gängen mot varandra. Men vad händer när deras vägar möts?
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Equity

En kvinna som jobbar inom bankindustrin försöker arbeta sig uppåt inom Wall Streets värld, samtidigt som en åklagare håller spaning efter korrupta affärer. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Ice Age - sv.tal

Tjugo tusen år tillbaka i tiden är en rejäl köldknäpp på väg, istiden. Alla levande varelser tvingas fly söderut. Mammuten Manfred är nöjd med att vandra i sin egen takt när han träffar sengångaren Sid som slår följe, till Manfreds förtret.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr

Charlie Chaplin dagdrömmer och ser alltid ljust på livet. Tillsammans med sin bästa vän 'The Kid' hamnar han alltid i trubbel. Att vara lite klumpig är inte heller den bästa egenskapen att ha när utmaningarna avlöser varandra.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Chaplin & Co 2 - Charlie blir galen - sv. tal
21 sätt att förstöra ett äktenskap

Sanna håller på med en avhandling om alla de sätt som människor förstör sina äktenskap på. Hennes hypotes är att äktenskapet är ett onaturligt tillstånd för dagens moderna människa. Men så träffar hon en man som förändrar hennes syn på kärleken.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Ett hus i Marocko

I en villa i Tanger samlas familjen till den nyss bortgångne magnaten och patriarken Moulay för att tillsammans genomgå de sedvanliga tre sorgedagarna. Men lugnet störs när Sofia, den rebelliska yngsta dottern, återvänder till Marocko.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
David Batra - Det här var ju tråkigt

Komikern David Batra bjuder på roliga, skarpa och tänkvärda betraktelser kring språkförbistringar och kulturkrockar. Och inte minst om hur vi svenskar kommunicerar med varandra; en resa in i de arga, uppmanande och förbannade lapparnas magiska värld.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Born to be a Star

Bucky är ett livsmedelsbutiksbiträde i en småstad, utan framtid - tills han upptäcker att hans konservativa föräldrar en gång var vuxenfilmstjärnor! Bucky beger sig till Los Angeles fast besluten om att följa i sina föräldrars fotspår.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
The Crash Reel

Dokumentär om bästa vännerna Kevin Pearce och Shaun White och deras passion för brädåkande och då framför allt snowboard. De har en pågående vänskaplig fajt om de högsta pallplatserna på världens snowboardtävlingar.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Nitro Circus: The Movie

Motocrossåkaren Travis Pastrana reser jorden runt med sina våghalsiga kollegor och utför det ena dödsföraktande stunttricket efter det andra. Pastrana och de andra är alltid redo för alla typer av adrenalinframkallande aktioner.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Jönssonligan och Dynamit-Harry

Sickan, Vanheden och Rocky ska bryta sig in hos gangsterbossen Wall-Enberg. Till hjälp tar de sprängningsexperten Dynamit-Harry. Men dessvärre är hans kunskap om dynamit är en smula förlegad...
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Umeå4ever

Stian som har problem med sitt kärleksliv bestämmer sig för att söka upp Robyn som han träffade i Umeå för 17 år sedan. Han reser dit tillsammans med sin vän Anders som verkar ha sin egen dolda agenda.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Devil

Fem personer som fastnar i en hiss högt ovanför Philadelphia upptäcker att Djävulen är bland dem - och ingen kan fly från sitt öde.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Colombiana

En professionell lönnmörderska, som jobbar för sin farbror, drömmer om att hämnas gangstern som mördade hennes föräldrar.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
ATM

Ett rutinmässigt stop vid en bankomat förvandlas snabbt till en desperat kamp för överlevnad när en okänd främling börjar terrorisera tre vänner.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Hilary and Jackie

Den sanna historien om två musikaliskt begåvade systrar, Hilary och Jackie, som växte upp i 50-talets England: den mer normala Hilary, flöjtist och Jackie, geniet. De konkurrerade med varandra inte bara musikaliskt utan även om männen i deras liv.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Wish You Were Here

Fyra vänner åker iväg på en sydostasiatisk semester. Endast tre kommer tillbaka. Vem av dem vet vad som hände den där ödesdigra natten när de dansade under fullmånen i Kambodja?
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Varg Veum - dödens drabanter

En kvinna och en man har blivit brutalt mördade på en gård utanför Bergen och Hamre ger Varg Veum fallet. Bevisen pekar på att fostersonen Jan är inblandad men Varg är av en annan åsikt.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Scooby-Doo - Rysliga sommar

Scooby och hans gäng besöker Freds favoritsommarläger från när han var barn. De upptäcker att de varelser det berättades om kring lägerelden har fått liv och jagar i skogarna och kring sjön nära lägret.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
I drakens tecken

Lee är mästare i Shaolin och blir därmed inbjuden till en kampsportstävling av mr Han på dennes privata ö. En man från den brittiska underrättelsetjänsten ber Lee hjälpa till att snärja den kriminelle Han.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
The Resident

En ung doktor flyttar till ett loft i Brooklyn och misstänker att hon inte är ensam. Senare får hon reda på att hennes hyresvärd har utvecklat en skrämmande fascination för henne.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Dannys Dommedag

Tonårsbröderna Danny och William är oense om allt, men när mystiska och okända rovdjur attackerar staden och ockuperar deras hus, är de tvungna att hastigt fly ner i källaren för att undkomma rovdjurens klor.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Prinsessan Lillifee - sv.tal

Prinsessan Lillifee styr sitt förtrollade rike med magisk hand. En dag upptäcker hon att flera av rikets invånare inte är lyckliga och osämjan mellan älvor, troll och andra varelser hotar att ge upphov till kaos.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Electric Slide

Eddie Dodson är en karismatisk antikhandlare i 80-talets Los Angeles. Bland alla vackra kvinnor, slott och partyn finner han sin självfrände i den coola Pauline. Attraktionen är direkt, men snart kommer verkligheten, i form av lånehajar, ifatt dem.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Zero Tolerance

När man hittar liket av en ung kvinna i Bangkoks utkanter, läggs fallet på kriminalpolisen Peter. När det visar sig vara dottern till Johnny får det ödesdigra konsekvenser eftersom Johnny tänker utkräva hämnd till varje pris.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
London

New York-hipstern Syd tar sig objuden in på en drogdimmig fest för att övertala sin ex-flickvän, London, att inte flytta till Kalifornien.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Det stora barnkalaset

Anna har just tvingat sin son att gå på ett kalas han inte vill gå på. Efter att ha lämnat honom hos födelsedagsbarnet minns hon sitt eget 7-årskalas: förväntningarna som förbyttes i fullständigt känslokaos.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Family Weekend

En 16-årig oerhört motiverad överpresterare är trött på att hennes föräldrar inte finns där för henne. En dag får hon nog och med hjälp av sina syskon tar hon sina föräldrarna som gisslan för att lära familjen att bli normal.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Motley's Law

Kimberley Motley har lämnat man och tre barn i USA för att bli advokat - i Afghanistan. Hon är den enda utländska advokaten som har rätt att praktisera i landets domstolar. Och hon är den enda kvinnan.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Definitely, Maybe

Den tioåriga dottern till en man som håller på att skilja sig, uppmanar sin pappa att berätta om sin tidigare kärlekar så att hon ska få gissa vilken av kvinnorna som blev hennes mamma.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Legend

Historien om gangstrarna och tvillingbröderna Ronnie och Reggie Kray och deras uppgång och fall i 60-talets London. Samtidigt som deras imperium växer hotas deras starka band av maktkamper samt av en kvinna. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Norman

Norman Oppenheimer är en fixare i New Yorks judiska samhälle som blir vän med en ung politiker som är i en lågpunkt i sitt liv. Tre år senare, när politikern blir en världsledare, förändras Normans liv på gott och ont.
LÄS MERÎ
FRÅN 49 kr
Last Will

När Haydens man Frank dör under mystiska omständigheter förvandlas hennes drömliv till en mardröm. Bevisen pekar mot Hayden och den nyblivna änkan tvingas riskera sitt liv för att bevisa sin oskuld inför Franks ohederliga bröder.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Fåfängans fyrverkeri

Finansvalpen McCoy lever i New Yorks absoluta toppskikt. Men allt förändras då han och hans älskarinna smiter från olycksplatsen efter att ha kört på en ung svart man i Bronx slumkvarter.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
En obekväm sanning

USA:s före detta vicepresident Al Gore presenterar skrämmande fakta om framtiden för planeten och människans samhälle.
LÄS MERÎ
FRÅN 39 kr
Still Mine

Craig och Irene har länge haft ett stadgat och inrutat liv, men nu i åttioårsåldern börjar allt sakta förändras. Nya tider och villkor gör att de inte längre kan försörja sig på den lilla farmen på Kanadas östkust.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr
Ariel

Taisto förlorar jobbet när gruvan läggs ned och får låna en bil och pengar av en kompis. På väg till stan blir han rånad, men träffar änkan Irmeli som han flyttar in hos. Genom ett missförstånd hamnar Taisto i fängelse tillsammans med en dråpare.
LÄS MERÎ
FRÅN 29 kr